Beyonce

I tisdags åkte jag och Sofia upp till Stockholm för att gå på Beyonces konsert. En sjukt härlig resa upp. Fikade längst med vägen och sjöng för fulla muggar till Beyonce och andra artister.

Väl framme i Stockholm åkte vi till stället vi skulle sova på. Vi bytte om och tog sen bilen mot friends arena. En vanlig svensk hade nog inte tagit bilen. Vi gjorde annat och fick en parkering bara några hundra meter ifrån arenan.

Från lunch och fram tills vi gick in på arenan hängde vi på Mall of Scandinavia. Vi var inne i nästan varenda klädbutik men gick därifrån med påsar från HM och Gina. Typiskt oss.

Konserten var totaly amazing!! Helt sjuk show och så grym insats av Queen B. Instämmer helt med Aftonbladet och deras recession av konserten. In där och läs ifall ni vill veta mer.

Dagen efter träffade vi en släkting till mig. Vi åt frukost ihop innan jag och Sofia reste hemåt. Hemresan var en resa att minnas. Den tog runt 6 h. Två bilköer, desperat letande efter det perfekta matstället och ett depåstopp i Gränna.

Sjukt härliga dagar. Tack till min vapendragare Sofia. Du är ju bäst.